Monday 1 June 2015

Jennyn kuulumisia ja kesälomafiiliksiä

Jenny aitauksessa leikkimässä

 
Kesälomalla!
Nyt olen vihdoin kesälomalla! Tätä on odotettu kauan, sillä kesälomalla on niin paljon aikaa tehdä, mitä haluaa. Tämän postauksen aiheena on Jennyn lähiaikojen kuulumiset. Tämän postauksen kuvat on ottanut AnniK.

Jenny tykkää tosi paljon olla aitauksessa ulkona. Aina, kun Jennylle sanoo: "Jenny, lähdetään ulos!"- tietää Jenny silloin heti, minne ollaan menossa ja suuntaa kohti ulko-ovea. Ulkona Jenny tykkää eniten siitä, jos joku on sen kanssa ulkona leikkimässä. Jos Jenny on yksin, se syö kaikenlaista, kuten oksia, käpyjä, ruohoa ja kasveja. Olen vienyt aitaukseen muutaman Jennyn lelun, jotka eivät mene pilalle sateessa. Jennyn maha on kunnossa, vaikka se syö aitauksessa kaikenlaista.

Jenny käy yleensä tosi aikaisin nukkumaan. Useimmiten Jenny käy lepäämään omaan koppaansa 19 aikoihin. Yöt Jenny nukkuu sängyn päiväpeiton päällä, joten heti, kun päiväpeitto heitetään lattialle, kiiruhtaa Jenny paikalle. : ) Päiväpeiton päälle Jenny jää nukkumaan ja aamulla herää yleensä 6-8 aikoihin.

Jennyn seuraava näyttely on ensi viikonloppuna. Edellisen ja seuraavan näyttelyn välillä on kolme viikkoa taukoa, joka on tuntunut tosi pitkältä ajalta. Seuraavassa näyttelyssä on kymmenen papillonia. Osallistun näyttelyssä myös Junior Handleriin ja siinä nuorempia on 11, eli tosi tosi paljon.

Olen ajatellut, että jättäisin näyttelyharjoitukset kokonaan pois ainakin puoleksi vuodeksi, sillä Jenny tietää, mitä kehässä ja näyttelypöydällä kuuluu tehdä. Harjaan kuitenkin Jennyn vähintään yksi tai kaksi kertaa viikossa.
Olen löytänyt Jennystä ihan parin viikon sisällä pari punkkia, jotka ovat onneksi olleet vasta kiipeämässä Jennyn turkissa. Jennyllä on tosi paksu turkki, jonka takia punkkeja on vaikea löytää.

Olen kuvannut Jennystä ulkoiluvideon. Video pitää vielä tallentaa ja lähettää Bloggeriin. Julkaisen videon varmaankin ihan tässä parin päivän sisällä.

No comments:

Post a Comment