Sunday, 24 July 2016

Trimmaussakset

Käyrät sakset
Postista kahdet trimmaussakset

Tilasimme netistä kahdet erilaiset trimmaussakset noin kuukausi sitten. Tilasimme suorat sekä käyrät sakset. Toimituksessa kesti muutama päivä, mutta haimme tilaukset vasta, kun tulimme Sveitsistä reissusta.

Jennyn tassut on siistitty pari kertaa uusilla saksilla. Ne ovat paljon paremmat kuin aiemmat sakset. Tassujen siistimisessä on vielä harjoittelemista uusilla saksilla, mutta tekemällähän sitä oppii! : D

Tilasimme suorat sakset MILOPET nimisestä nettikaupasta, joka myy tuotteitaan myös monissa näyttelyissä. Olemme ostaneet MILOPET:ista näyttelyissä joitakin leluja ja herkkutikkuja, sekä harjan. Mielestäni siellä on ihan laadukkaita tuotteita. Käyrät sakset tilasimme Findogs.fi:stä. Emme ole tilanneet sieltä aikaisemmin mitään, joten tämä oli ensimmäinen kerta. Käyrissä saksissa ei ole mitään kuviota, mutta suorissa saksissa on kivoja "raitoja" eri väreillä. Suorien saksien teräosan pituus on 6cm ja käyrien 8cm. Molemmissa saksissa tuli mukana teräosassa suoja ja sakset tulivat suojakoteloissa.
Suorat sakset

No comments:

Post a Comment