Sunday 17 May 2015

Kansainvälinen kaikkien rotujen näyttely

Näyttelyssä ja Junior Handlerissa 
Olin eilen Jennyn kanssa kansainvälisessä kaikkien rotujen näyttelyssä. Osallistuin myös Junior Handleriin, niinkuin kerroinkin jo. Junior Handler oli kiva kokemus, mutta jatkoon en siitä päässyt. Jenny oli tosi hienosti koko esityksen ajan. Junior Handlereita oli siis yhteensä 22, joista 9 oli nuorempia. Tuomari oli muuten ihan mukavan oloinen, mutta piti taukoa välissä tupakoinnin takia. Kilpailu oli tiukka kaikin puolin. Muilla kilpailijoilla oli jakut päällä ja ballerinat tai muut siistit kengät jalassa. Itse olin ihan takki päällä ja lenkkarit jalassa, sillä näyttelyalueella satoi pitkin päivää. Jopa kymmenen vuotiailla oli jakut päällä, joka oli mielestäni aika erikoista tähän aikaan vuodesta ja vielä, kun oli aika huono sää. Tämä pukeutuminen kai vaikutti varsinaiseen päätökseen aika paljon. Sain kuitenkin hyvän arvioinnin ja kilpailu oli varmaan aika tasainen, ainakin tuomari sanoi niin. Eilinen kerta oli kuitenkin ensimmäinen kunnon Junior Handler, joten sain siitä kokemusta seuraavaa kertaa varten. Seuraava näyttely ja Junior Handler on noin kahden viikon päästä.

Näyttelyssä meitä odotti myös pieni yllätys. Jenny oli ilmoitettu kasvattajaluokkaan kolmen muun koiran kanssa. Tiesin asiasta vasta, kun piti mennä jo kehään. Kasvattajaluokassa on siis neljä koiraa, jotka ovat samasta kennelistä. Jenny oli nuorin papillonien kasvattajaluokassa oleva koira. Esitys meni hyvin ja kasvattajaluokka sai yhteisen kunniapalkinnon.

Jenny kilpaili myös ihan normaalissa näyttelyssä. Junioriluokassa oli kolme narttua ja yksi uros. Toinen narttu oli Jennyä kolme kuukautta vanhempi ja toinen oli Jennyn kanssa samanikäinen. Papilloneja oli näyttelyssä kolmetoista. Jenny oli kehässä tosi hyvin ja sijoittui junioriluokan nartuissa toiseksi. Jenny sai laatuarvostelussa ERInomaisen ja Sa:n! Jenny kilpaili myös paras narttu- kilpailussa ja oli siinä nuorin, mutta sen voitti valioluokan papillon. Sa on sertifikaatin arvoinen, mutta ei sertifikaatti, joten Jenny ei saanut sertifikaattia. Sa:sta ei aina saa mitään, mutta eilisessä näyttelyssä siitä sain pienen vaaleanpunaisen ruusukkeen. Tuomari oli Belgiasta, joten hän puhui englantia. Arviointi oli hyvä, eikä siinä tälläkään kertaa moitittu mistään. Laitan arvioinnin sitten junioriluokan arviointipostaukseen, jonka teen varmaankin kesällä.

No comments:

Post a Comment