Sunday 24 May 2015

Pentuluokassa ja Junior Handlerissa mätsärissä


Jenny viime Junior Handlerissa (16.5.2015)
Toista kertaa mätsärissä

Olimme tänään toista kertaa Match Show:ssa. Mätsärissä oli noin puolet vähemmän koiria kuin viimeksi. Osallistuin Jennyn kanssa Junior Handleriin ja pentuluokkaan (alle 12kk).

Junior Handler
Junior Handler oli ensin ja siinä oli yhteensä vain viisi kilpailijaa, joista neljä sijoitettiin. Ensin kaikki kiersivät ympyrän ja sitten jokainen koira arvosteltiin yksi kerrallaan. Tuomari halusi vaihdattaa koiria minun ja edellä olevan tytön kesken. Sain esitettäväkseni spanielin, mutta en ole täysin varma, mikä rotu oli kyseessä. Jenny siirtyi toiselle tytölle esitettäväksi. Kiersimme kahdestaan kehää, jonka jälkeen koirien piti olla asennossa. Tämän jälkeen tuomari vaihdatti koirat uudestaan, eli minä esitin jälleen Jennyä. Kaikki koirat olivat vielä asennossa lopuksi. Tuomari alkoi sijoittaa neljää parasta. Jenny oli hienosti ja sijoittui toiseksi! Tuomari sanoi, että oli tosi tiukka kisa Jennyn ja ensimmäiseksi tulleen välillä.

(tosi epätarkka kuva)
Pentuluokka
Pentuluokka alkoi heti Junior Handlerin jälkeen samassa kehässä. Jennyn parina oli aika iso koira, jonka rotua en tunnistanut. Jenny voitti tämän ja sai punaisen nauhan. Pentuluokassa oli yhteensä 12 koiraa, eli kuusi paria. Kaikki punaisen nauhan saaneet koirat menivät kehään ja kiersivät ympyrän. Sen jälkeen koirat olivat asennossa ja tuomari sijoitti niistä neljä parasta. Jenny sijoittui toiseksi myös pentuluokassa!
Olen todella tyytyväinen molempiin sijoituksiin mätsärissä! Palkinnoksi Jenny sai kaksi köysilelua, viisi pussia makupaloja ja kaksi purutikkua. Lisäksi palkintokasseissa oli muutamia esitteitä eri koiranruuista ja pari mittapurkkia koiranruuan mittaamiseen. Molempiin sijoituksiin kuului ruusukkeen lisäksi pokaali.

Jennyn palkinnot mätsäristä
 

No comments:

Post a Comment