Saturday 16 May 2015

Ensimmäinen Match Show

Mätsärissä
Olimme torstaina ensimmäistä kertaa Match Show:ssa. Mätsäri järjestettiin kotikaupungissamme, joten ajattelimme mennä kokeilemaan sitä. Otimme mukaan vain yhden harjan, näyttelyhihnan, rokotus- ja rekisteritodistuksen, viltin, numerolappuun kiinnityshakaneulan ja tietysti Jennyn kopan ja sateenvarjoja. Mätsäri oli ulkona ja siellä ripsi vettä melkein koko ajan. Ulkona oli myös kylmä, kun olimme melkein koko ajan samassa paikassa.
3 sija Junior Handlerista
Jenny pääsi mätsärissä vielä pentuluokkaan, koska siellä pentuluokkaan sai osallistua kaikki koirat, jotka olivat iältään alle vuoden. Jennyn parina oli kääpiövillakoira. Pentuluokassa Jenny sai punaisen nauhan, eli paremman. Kaikki punaisen nauhan saaneet koirat kilpailivat keskenään ja niitä oli yhteensä 11, eli mielestäni tosi paljon. Jennyn kanssa kilpaili samaan aikaan tosi isoja koiria. Pieniä koiria oli muutama ja isoja loput. Jenny karsiutui kilpailusta tässä vaiheessa, vaikka olikin tosi hyvin.
Jennyn palkinnot mätsäristä
Osallistuin ensimmäistä kertaa myös Junior Handleriin. Mätsärissä Junior Handlerit olivat kaikki samassa, eli minua vastaan oli myös paljon 17 vuotiaita. Junior Handlereita oli 8. Junior Handlerissa koirat olivat kaikki eri rotuisia ja -ikäisiä. Luulen, että Jenny oli koirista nuorin, sillä muut koirat eivät osallistuneet pentuluokkaan, vaan joihinkin muihin luokkiin.

Ensin koirat olivat asennossa ja sen jälkeen kiersivät yhdessä ympyrän. Sen jälkeen oli yksittäisarvostelun vuoro. Jokaisen pienen koiran piti olla pöydällä asennossa ja ison koiran maassa asennossa. Asennon jälkeen piti mennä edestakaisin ja kolmio. Jenny suoriutui tästä todella hienosti! Kun kaikki oli arvosteltu, tuomari katsoi koirat vielä kerran läpi ja pudotti handlereista kolme, koska vain viisi parasta sijoitetaan. Jenny selviytyi viiden parhaan joukkoon! Tuomari asetti koirat paremmuusjärjestykseen ja Jenny sijoittui kolmanneksi! Jenny sai keltaisen JH-ruusukkeen ja pienen pokaalin! Jenny sai palkintojen lisäksi köysilelun, norsupehmolelun ja kahta laatua purutikkuja, joita oli yhteensä kymmenen. Lisäksi palkintona oli pieni vihko, juomapullon säilytyspussi, makupalapussi ja 2 x 3 euron lahjakortti jäätelökioskille! Mielestäni palkinnot olivat ihan huippuja, sillä niitä oli tosi tosi paljon!

No comments:

Post a Comment