Thursday, 7 December 2017

Joulukalenteri luukku 7 - The Advent calendar window 7

Jennyn pelot
Jenny ei yleisesti ottaen pelkää paljon mitään. On kuitenkin pari juttua, jota Jenny vähän vierastaa. Ensimmäinen niistä on imuri. Pienempänä Jenny vähän pelkäsi imuria, mutta ei se siitä kyllä edelleenkään tykkää. Kun imuri on käynnissä, menee Jenny mahdollisimman kauas siitä, yleensä toiseen huoneeseen ihmettelemään ääntä ja koko imuria. Jenny siirtyy kyllä nopeasti pois imurin tieltä, kun imuri tulee huoneeseen, jossa Jenny on. Jenny on kuitenkin jo tottunut imuriin, mutta ei silti tykkää sen kovasta äänestä ja koko kapistuksesta.

Toinen asia, mitä Jenny pelkää, on ulkona pimeällä säällä mustat koirat, jotka tulevat vastaan lenkillä. Myös valoisalla säällä Jenny on varuillaan, jos ihan musta koira tulee vastaan, mutta erityisesti pimeällä. Joskus Jennyn pitää ihan murista toiselle koiralle lenkillä tämän nähdessään. Jenny on myös jäänyt minun jalkojeni taakse tai välillä ihan halunnut syliin. Jenny ei tosin pelkää isoja koiria, mutta tummat koirat ovat asia erikseen. Onneksi asuinalueellamme ei kuitenkaan liiku paljon sellaisia koiria, joita Jenny pelkää.

Jenny's fears
Jenny doesn't generally have many fears. However, Jenny is shy of couple of things. The first one is a vacuum cleaner. When Jenny was smaller, she was afraid of a vacuum cleaner. She doesn't like it even now. When a vacuum cleaner is on, Jenny goes as far away as possible. Jenny goes often to the other room and marvels the noise and the vacuum cleaner. When somebody brings the cleaner to the room where Jenny is, Jenny goes quicky away from the room. Although, Jenny has adjusted to the vacuum cleaner she doesn't like its loud noise and the whole machine.

The second thing, what Jenny is scared of, is black dogs, which will come against her on the walking round when it's a dark weather. Jenny scares also little dark dogs when it's sunny but not so much. Sometimes Jenny needs to snarl to the dark dog. Jenny has also stayed behind my leg for example and she has wanted to my lap. Jenny doesn't scared about big dogs, but dark dogs are a special case. Luckily, there aren't many dogs in our residential area, which Jenny is afraid of.

No comments:

Post a Comment