Thursday 1 January 2015

Lenkkeilyä

Tuttavuutta muiden koirien kanssa

Nyt sitten alkoi vuosi 2015!

Tänään on ollut liukas ja märkä päivä. Ulkona on inhottava sää. Vaatteet ja Jennykin ovat ulkoilun jälkeen ihan märät. Kävin Jennyn kanssa tänään tosi pitkällä lenkillä, verrattuna aikaisempiin. Kävelimme noin kolme kilometriä, josta tietenkin kannoin Jennyä jonkun matkaa. Vastaan tuli tosi monia koiria ja muita ihmisiä. Jenny heilutti kaikille häntäänsä. Melkein kaikki koirat tulivat tervehtimään ja tutustumaan Jennyyn. Isojakin koiria Jenny haisteli, eikä kyllä pelännyt niitä melkein ollenkaan. Joskus Jenny jäi uikuttamaan jonkun koiran ja sen omistajansa perään, vaikka ei Jenny edes tuntenut heitä. Minusta on hyvä juttu, että Jenny tapaa nyt pentuiässä paljon erirotuisia ja -kokoisia koiria, niin Jenny tottuu siihen, eikä pelkää tai käyttäydy huonosti. Tuttavuutta Jenny tekee kyllä kaikkien kanssa.

Lenkin jälkeen Jenny oli yllättävän virkeä. Harjoittelimme taas temppuja ja käskyjä puoliltapäivin noin puolentunnin ajan. Harjoittelun jälkeen olin tosi yllättynyt, kun Jenny jaksoi vielä leikkiäkin. Leikin Jennyn kanssa ja sen jälkeen menin syömään. Jennykin meni syömään vähän kuivanappuloitaan. Ruokailun jälkeen Jenny otti parin tunnin torkut kopassaan.

Unien jälkeen Jenny söi ja sen jälkeen menin Jennyn kanssa kävelylle, lyhyemmälle tällä kertaa. Ulkona satoi vettä, joka oli tosi inhottavaa, koska Jennykin kastui ihan kokonaan ja loppumatkasta Jennyä rupesi paleltamaan märässä turkissa. Otin Jennyn syliin ja kävelin reippaasti kotiin päin. Matkalla tuli joitakin koiria vastaan, mutta ei läheskään niin paljon, kuin päivällä, kun ei vielä satanut. Kotona kuivasin ja harjasin Jennyn. Nyt Jenny on lepäämässä kopassaan.

No comments:

Post a Comment