Friday 30 January 2015

Traileri- ja näyttelyasiaa


Traileri- vihdoinkin sen lähettäminen onnistui jotenkin

En ole kirjoitellut blogia nyt moneen päivään, joten tiivistän sunnuntain- perjantain kuulumiset tähän samaan postaukseen.

Traileri
Olemme joka päivä yrittäneet lähettää traileria Bloggeriin, mutta aina lähettämisessä tapahtuu joku ongelma. Yleensä trailerin laatua pitää huonontaa, jotta pystyisimme lähettämään sen tietokoneelle. Vaikka saisimme trailerin koneelle, ei sitä silti pysty lähettämään Bloggeriin, koska max. tilaraja on 100mt. Video vie huonolla laadulla kyllä vain 50mt ja emme ymmärrä, miksi traileria ei voisi lähettää. Vihdoin monen päivän ja tunnin yrittämisen jälkeen keksimme ratkaisun! Trailerin voi katsoa Youtubesta, johon olen sen lähettänyt. Harmillista siinä on vain se, että traileria ei saa tähän blogiin, vaan se pitää käydä katsomassa erikseen Youtubessa. Jos seuraavienkin trailereiden lähettämisessä ilmenee taas ongelmia, niin lähetän ne varmaankin suoraan Youtubeen linkillä katsottaviksi, jotta lähettämisessä ei menisi niin kauaa. Pääset katsomaan trailerin Youtubesta klikkaamalla tästä.


Sisäsiisteys
Jenny ei ole vieläkään ihan sisäsiisti. Joskus Jenny on ollut yön kuivana ja se on jo tosi hyvä juttu! Jenny on keksinyt keinon ilmoittaa meille, että pitäisi päästä ulos, raapimalla väliovea (eteisen ja käytävän välissä olevaa ovea.) Ulkona Jennyllä menee oma aikansa kaikkeen. Kymmenessä minuutissa ei tapahdu ikinä vielä mitään. Kuitenkin Jenny tietää, miksi ulos mennään. Ulkoilun jälkeen Jenny on aina tosi virkeä ja kaahittaa täyttä päätä ruokakupille. Kun ruokailu on ohi, Jenny ryhtyy leikkimään ja tuomaan leluja.

Näyttelyasiaa
Olen harjoitellut Jennyn kanssa joka päivä pariin kertaan näyttelyasennossa pysymistä, hampaiden näyttämistä, sekä parina päivänä näyttelykävelyä. Uudella pöydällä pätee sääntö: "Näyttelypöydällä ei istuta", jottei Jenny näyttelyissä istahda pöydälle arvostellessa. Olen myös harjannut Jennyn joka päivä kaikilla kolmella harjalla. Jenny on oppinut, että se ei ole "pomo", vaan omistajat. : ) Jenny on ollut nyt tosi nätisti aina harjatessa ja näyttelyihin harjoitellessa.

Yleensä harjoittelu näyttelyihin tapahtuu kotonamme tässä järjestyksessä:

1. Ensin käydään lenkillä, jonka jälkeen mahdollinen kuivaus ja kunnon harjaus.
2. Näyttelyasennossa pysyminen noin minuutin ajan, kaksi kertaa kummallekin puolelle.
3. Hampaiden näyttämistä kahdelle henkilölle tai yhdelle kolme kertaa.
4. Joskus näyttelykävelyn harjoitteleminen.

Aina, kun Jenny tekee jotain hyvin, se saa makupalan. Makupaloina käytämme Science Plan- Vetessentials- nimisiä kuivanappuloita.

No comments:

Post a Comment