Wednesday 21 January 2015

Lääkkeitä

Märkäruoka
Jennyn lääkkeitä

Kerron tässä postauksessa Jennyn lääkkeistä, joita Jennylle annettiin, kun Jennyn vatsa oli sekaisin.

Antibiootista ja Axilur- matolääkkeestä ei ole kuvaa, koska ne olivat pelkkiä tabletteja ja niissä ei ollut mitään pakettia. Antibiootin anto oli Jennylle kaikkein vaikeinta. Lopuksi tajusimme, että antibiootti on helpoin antaa niin, että se liukenee "märkäruokaan." Toinen vaihtoehto on, että lääke olisi työnnetty Jennyn suuhun, taakse kitalakeen, jotta Jenny ei sylkisi sitä pois. Jenny on nimittäin mestari siinä asiassa. : ) Antibioottia piti antaa kaksi kertaa päivässä kymmenen päivän ajan.

Axilur-matolääkkeen Jenny otti hienosti joka päivä, eikä siinä ollut mitään vaikeuksia. Axiluria piti antaa viiden päivän ajan, kerran päivässä.

Enteromicro-pasta oli ns. "lääkeputkilossa", joten siitä pystyi ottamaan kuvan. Enteromicro-pastan tarkoitus oli rauhoittaa Jennyn vatsaa. Pastaa annettiin Jennylle kymmenen päivän ajan, aina illalla kaksi tuntia antibiootin jälkeen. Pasta oli Jennylle kuin herkkua!

Enteromicro-pasta
Silmätippoja annamme sillointällöin Jennylle. Silmätippojen annossa toinen pitää Jennyn päätä ylhäällä ja toinen tiputtaa keittosuolaliuos-tipan Jennyn silmiin. Jenny on ottanut aina silmätipat hienosti!

No comments:

Post a Comment