Tuesday 20 January 2015

Nyt alkaa treenaus näyttelyihin!


Näyttelyitä ja ravia

Eilen maanantaina 19.1.2015 tilasimme vihdoin näyttely-/trimmauspöydän! Tilasimme sen näyttelypöydän, josta kerroin jo edellisessä postauksessa. Näyttely-/trimmauspöytä on siis nimeltään Trimmauspöytä PetEasy 91x61 cm pyörillä ja se on petenkoiratarvike.fi- nimisestä nettikaupasta.

Ilmoittauduimme myös eilen kolmeen näyttelyyn! Ensimmäiset näyttelyt ovat Kouvolassa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Kaikissa näissä Jenny menee luokkaan 7- alle 9 kk- ikäiset pennut ja on niissä ihan nuorimpia. Mielestäni on kivaa päästä näyttelyihin Jennyn kanssa! Kerron näyttelyistä sitten, kun niissä käydään. Nyt vaan treenailemaan Jennyn kanssa joka päivä monta kertaa näyttelyasentoa ja hampaiden näyttämistä sekä näyttelykävelyä uudella näyttelyhihnalla!

Tänään 20.1.2015 Jenny täyttää tasan puoli vuotta! Jos haluat, voit käydä katsomassa, millaisen näyttelypöydän hankimme. Alapuolella on osoite.

http://www.petenkoiratarvike.com/koirat/tuote/trimmauspoyta-peteasy-91x61-cm-pyorilla/120504100/

Tänään olen leikkinyt Jennyn kanssa vinkupallolla ja kadonneella vesilelulla, jonka Jenny löysi eilen korista. Tänään ja eilen Jennyn ruokahalu ei ole ollut kovinkaan hyvä. Se johtuu ehkä osittain siitä, että kuivanappuloita on "märkämuonan" seassa ja ne eivät ehkä ole niin hyviä, kuin "märkämuona." Jennyn maha on aika kunnossa, vaikka kuivanappuloita on sekoitettu ruokaan nyt aika paljon. Noin kaksi ruokalusikallista.

Aina illalla Jenny on tosi virkeä. Jenny ravaa yläkerrassa hirveää kyytiä ja törmäilee välillä vahingossa seiniin, kun jarrutus alkaa liian myöhään. Myös silloin, kun koko perhe on kotona, Jenny pistää sellaiset ravit pystyyn, että "huhhuu!" Jenny juoksee aina iltaravissa kettulelu suussaan huoneesta toiseen. Kun Jennyä väsyttää, eikä se enää jaksa juosta, Jenny menee huoneeni matolle ja alkaa järsimään puruluupalloa. Sitä Jenny tykkää järsiä entistä enemmän, ja hyvä niin, sillä Jennyn kulmahampaat ovat vielä hirveän terävät. : )

No comments:

Post a Comment